21.11.2018 –– interiér –– Ondřej Krynek

Česká technologická společnost STRV se v Brně přestěhovala do nových kanceláří v moderním komplexu Vlněna. Na ploše přes 300 metrů čtverečních vznikly podle návrhu architektů ze studia Perspektiv moderní kanceláře v černo-červených barvách. Rozděleny jsou na místa pro spolupráci, odpočinek a soustředěnou práci. Inspirovány jsou těmi pražskými.

„Naším cílem bylo navodit v kanceláři stejnou atmosféru, která již dva roky funguje v naší pražské kanceláři. I proto jsme zvolili stejný styl a kanceláře doplnili ilustracemi Karolíny Strykové inspirované brněnským slangem, naší firemní kulturou a značkou STRV,“ říká spoluzakladatel STRV Lubo Smid. Centrem kanceláří je multifunkční prostor s kuchyní, jenž je určen pro setkávání více jak 40 lidí.

„Záměrem bylo navázat na pražské kanceláře, zachovat ducha firmy, a to jenom v menším měřítku a s novými materiály. Centrální bod kanceláře, místo pro setkávání lidí a pořádání komunitních akcí, je v Brně Spacebar, který navazuje na pražský Scrollbar,“ doplňuje architekt Martin Stára, který v kancelářích vytvořil i openspace s 36 pracovními místy.

Čtěte další články na téma kancelář

Foto: Jiří Hloušek
Zdroj: STRV